9/25/2011

Imádom Baját!


Egyrészt mert Kelemen kolléga lassan a karikatúra fővárosává varázsolja ezt a kedves bácskai kisvárost, másrészt mindig valami nagyon kellemes esemény kapcsán van szerencsém odalátogatni. Ezúttal például nagyon kellemesen érintett, hogy a bajai Újbor Fesztivál keretén belül megrendezett karikatúra-kiállításon is díjazták a rajzaimat. Külön öröm, hogy számomra igen respektált művészek (akiket sért a titulus, azoktól elnézést) döntöttek az eredményről. Dunai Imre, Ősz Zoltán, Nemes Zoltán, Jelenszky László és Kelemen István alkották a zsűrit, akiknek ezúton is gratulálok a kiváló ízlésükért! :)

Sümegi József és Kelemen István megnyitják és méltatják a tárlatot. (Figyeljük meg, hogy milyen jól összeöltözött a két szónok.)

Sümegi József címzetes egyetemi docens, borász megnyitóbeszédét egyébként dupla élvezettel hallgattam, mert aki ismer, tudja, hogy mind a karikatúrához, mind a borhoz van némi közöm (ne tessék rosszra gondolni!) és a tanár úr fantasztikus módon találta meg a két vidámságfaktor közti párhuzamokat.

A díjátadás pillanata. Dobos Edit, a Baja Marketing kft. igazgatóhelyettese és Bélabátyó. (Figyeljük meg; a díj szemérmesen eltakarja a hátterében zajló eseményeket.)

Azt mondtam már, hogy kellemes élmények fűznek Bajához? ;)

Más forrás

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése