3/14/2010

...ez meg pláne, hogy van

…méghozzá Százhalombattán, a „Matrica” (ejtsd: Mátrika) Múzeumban.

Nemrég jött a hír, hogy Bélabátyó fenti rajza az „Ez van” elnevezésű karikatúrapályázaton a helyi sajtó különdíját kapta. Ezúton is gratulálunk az alkotónak!

Futottak még:

Bacsa Gergely - I. helyezett

Gyöngy Kálmán - II. helyezett

Kelemen István - III. helyezett

;)


4 megjegyzés:

  1. Thanx!
    Joe, a múlt héten többször megpróbáltam kommentelni a karikatúrista blogra feltett New Yorker animációidat, de egyszer sem sikerült.
    Most én vagyok ennyire béna, vagy valami gond van a rendszerben?
    (Mondjuk az utolsó néhány bejegyzésnél már nincs hozzászólás, míg előtte elég pezsgő volt itt az élet. Ez gyanús...)

    VálaszTörlés
  2. Ismét nagyon kedves karikatúrákat töltöttél föl Béci, tetszik a humoruk. Talán csak egy másik betütípust kéne még találnod címeknek, de no... ez annyira részletkérdés, hogy nem is igaz.... A karikatúráidból látom, hogy "otthon vagy" bennük, na most ez jó vagy nem, mi? Inkább Franciaországban kéne lenni?, nem? De akkor meg nem rajzolnál ilyeneket. Magyarország, kicsi szívünk.... mindig ellát témával téged.

    VálaszTörlés
  3. Tökéletesen igazad van a betütípust illetően. Ez egyáltalán nem részletkérdés, mivel igen intenzíven képes rombolni az összhatást egy rosszul megválasztott karakter. Sajnos én még nem kezdtem el fontokra vadászni (épp itt lenne az ideje) így a felkínált készletből gazdálkodom. Persze ezeknél még így is jobbakat lehetne találni, de lusta vagyok aprólékosan végigbogarászni (és kipróbálni) a repertoárt.

    Viszont már jó ideje szeretnék újabb segítséget kérni tőled, a Flash-interaktivitás kérdéskörében, de még kicsit bátortalan vagyok. :) Tudom, hogy te is el vagy havazva így a tavasz kezdetén. Mindenesetre az a problémám, hogy a buttonok nem kezelik pontosan a hangokat. Fingom nincs, hogyan lehetne orvosolni a problémát. Majd jelentkezem...

    VálaszTörlés