12/16/2010

Ülő akt

És most kalandozzunk el egy kicsit a képzőművészet területére. Ülő akt:

4 megjegyzés:

  1. Tisztelt Művész Úr! Szerencsére Önt is megtaláltuk!

    Az Ön karikatúrái véleményünk szerint a későbbiekben definiálásra kerülő közerkölcsbe ütköznek. Ezért hálánk és elismerésünk jeléül Önt 25 millió forintos bírsággal ajándékozzuk meg! Kellemes Karácsonyt kíván a Médiahatóság!

    VálaszTörlés
  2. Tekintetes Médiahatóság!

    Alulírott - Bélabátyó - a mai napon (2010 december 21.-én) mély bűnbánatot és önkontrollt gyakorolva módosítottam méltán és teljes joggal bírált karikatúrámat.

    Íme a javított verzió:
    http://weiszbela.blogspot.com/2010/12/megszavaztak.html

    Remélem, ez a szerény kis mű immár elnyeri becses tetszésüket és a Miami Press főszerkesztőjeként a közerkölcsöt és a jóízlést oly magas szinten alakító elnökasszony közbenjárásával eltekintenek a szankcióktól.

    Üdvözlettel: Az Önök hű Bélabátyója

    VálaszTörlés
  3. Mélyen tisztelt Művész Úr!

    Válaszát elolvasva sajnos meg kellett állapítanunk az Ön mélyenszántó cinizmusát, amire azonban az ország egyhangú akaratával működő Médiahatóság nem szolgált rá. Mi minden körülmények között az ország lakosságának, (egyelőre beleértve Önt is, mélyen tisztelt Művész Úr) a szellemi megnemesedését tűztük ki hajónk tatjára.

    Ön ugyanakkor pökhendi módon "Bélabátyónak" nevezteti magát, miközben van tisztességes neve is. Síró szemmel, csöpögő könnyekkel, elfolyó nyállal vettük tudomásul, hogy egyelőre Ön még nem érti minden magyar rendszerét.

    Ön a múltban lovagol! Utánanéz viselt, majd levetett dolgainknak, de szeretnénk tájékoztatni Önt, hogy ez immáron nem az Ön dolga, hanem a Miénk!

    Mindezen nehézségek ellenére nem mondunk le Önről! Jövőre még nagyobb erőkkel fogjuk segíteni az Ön szellemi erőfeszítéseinek irányváltását.

    Szívélyes üdvözlettel,
    a Médiahatóság

    VálaszTörlés